Call Our Toll-Free Number: 123-444-5555

SKYTRAX "WORLD AIRLINE AWARDS 2011"!

Σε όλο το κόσμο πραγματοποιούνται χιλιάδες πτήσεις καθημερινά. Πολλά είδη πτήσεων με διαφόρων ειδών αεροπλάνα και διαφορετικούς προορισμούς. Το site "SKYTRAX" που αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα για τις αερογραμμές παρουσίασε σε κατηγορίες τις αεροπορικές εταιρίες του κόσμου ("5 star", "4 star", "3 star", "2 star" και "1 star") σύμφωνα με επίσημη έρευνα της. 

-Με 5 αστέρια δεν βραβεύθηκε καμία ευρωπαϊκή εταιρία ενώ με "4 star" οι παρακάτω:
Air France, Austrian Airlines, British Airways, Swiss Int'l Air Lines.
-Με "3 star" οι παρακάτω:
Aegean Airlines, Air Berlin, Air Europa, Air Finland, Alitalia, Bmi, Croatia Airlines, Cyprus Airways , EasyJet και Olympic Air
-Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με το ίδιο site τα καλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης με "4 star" είναι τα εξής:
Amsterdam Schiphol Airport, Copenhagen Airport, Dusseldorf International Airport, Franfurt am Main Airport, Helsinki Vantaa Airport, Zurich Airport.
Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι σύμφωνα με την τελετή "Skytrax World Airline Awards 2011" η Aegean Airlines βραβεύθηκε ως η "Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη" για το 2011, επίσης κατετάγη δεύτερη στην κατηγορία "Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία στο Κόσμο"(World’s Best Regional Airline) και δεύτερη στην Ευρώπη στην κατηγορία Airline Staff Service Excellence (Υπεροχή στην εξυπηρέτηση από το προσωπικό).
Η Qatar Airways της Ασιατικής ηπείρου θεωρήθηκε ως η "Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς 2011" για την υπεροχή του εναέριου προϊόντος της και τις εξαιρετικές λειτουργικές υπηρεσίες της.
(Στην ετήσια έρευνα του συγκεκριμένου Site συμμετείχαν 18 εκατομμύρια πολίτες). 

Link List

Contact Details

[Valid Atom 1.0]